First things first

Wie is DesiWedding?

We zijn een jonge organisatie met een doel, namelijk om iedereen die een feest wil organiseren te helpen. Hoe groot of klein het feest ook is. Doordat er zoveel aanbieders zijn, zie je soms door de bomen het bos niet, of weet je niet welke aanbieder het beste past bij jouw wensen. Er zijn zoveel mensen die een passie hebben voor hun vak, maar ook die een steun in de rug kunnen gebruiken door wat meer bekend te worden.

Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een sfeervolle DJ, creatieve kapster of lekkere cateraar? Begin dan met zoeken op DesiWedding.nl.

Wil je jouw product of dienst aanbieden? Meld je dan direct kosteloos aan en maak een pagina aan op DesiWedding.nl! en help jezelf aan meer bekendheid!

 

Wat kan ik vinden op de profielpagina van de verschillende aanbieders?

Sowieso kun je een omschrijving vinden wie ze zijn, wat ze doen en uiteraard hun contactgegevens. Een video en foto’s kun je ook vinden, mits de aanbieder deze heeft toegevoegd. Verder ook uiteraard de ervaringen (recensies) van eerdere klanten.

 

Zoeken

Hoe vind ik de juiste aanbieder? Hoe kan ik zoeken?

Op DesiWedding.nl staan verschillende aanbieders op een categorie. Zoek je bijvoorbeeld een persoon die voor jouw feest een lekkere maaltijd of heerlijke hapjes kan verzorgen, dan kun je zoeken op de categorie ‘Catering’. Zoek je op een specifieke naam, dan kun je de naam gewoon in het zoekvenster typen. Als zij zich hebben aangemeld bij DesiWedding, dan staan zij sowieso in de zoekresultaten.

 

Heb ik een ‘Mijn DesiWedding-account’ nodig om te zoeken?

Nee, maar het is wel handig omdat je dan favorieten kan bewaren. Hier kun je een ‘Mijn DesiWedding-account’ aanmaken »

 

Ik heb een ideale aanbieder gevonden, wat nu?

DesiWedding is 100% neutraal en zal dus geen afspraken voor jou maken met een aanbieder. We ontvangen dus ook geen commissie of ‘fee’ als we een klant ‘bezorgen’ bij een aanbieder. Heb je de ideale aanbieder gevonden, dan moet je zelf contact met ze opnemen.

 

Kan ik interessante aanbieders bewaren?

Jazeker, maar dan moet je wel een ‘Mijn DesiWedding-account’ aanmaken. Je kunt je favorieten dan namelijk bewaren onder je eigen account. Hier kun je een ‘Mijn DesiWedding-account’ aanmaken »

 

Afspraak maken

Kan ik ook reserveren/boeken via DesiWedding.nl, bijvoorbeeld een muziekband of cateraar?

Nee, dat is niet mogelijk. Heb je de ideale aanbieder van een product/dienst gevonden, dan moet je zelf contact met ze opnemen.

 

Kan DesiWedding een afspraak voor mij maken met een aanbieder?

DesiWedding is 100% neutraal en zal dus geen afspraken voor jou maken met een aanbieder. We ontvangen dus ook geen commissie of ‘fee’ als we een klant ‘bezorgen’ bij een aanbieder. Heb je ideale aanbieder van een product/dienst gevonden, dan moet je zelf contact met ze opnemen.

 

Recencies/Reviews

Hoe kan ik mijn recensie/review achterlaten?

Dat is heel simpel. Je zoekt de pagina van de aanbieder en aan de rechterzijde (desktop) of onderzijde (mobiel) kun je een review achterlaten.

 

Kan iedereen een recensie/review achterlaten op DesiWedding?

Ja. Gebruikerservaringen zijn een belangrijk onderdeel van DesiWedding. Hier hechten we dus veel waarde aan en daarom is de drempel zo laag mogelijk gemaakt om een recensie achter te laten door klanten. Echter zullen recensies bijvoorbeeld met scheldwoorden en onterechte reviews (lage score zonder toelichting) (automatisch) worden verwijderd.

 

Wat als een bedrijf het niet eens is met een recensie/review?

Vanuit DesiWedding adviseren we altijd om op een negatieve recensie te reageren.

 

‘Mijn DesiWedding’- account

Hoe kan ik een Mijn DesiWedding-account aanmaken?

Hier kun je een ‘Mijn DesiWedding-account’ aanmaken »

Dit is wel handig, aangezien je dan je favoriete aanbieders kan terugvinden.

 

Hoe kan ik  Mijn DesiWedding-account aanpassen?

Als je bent ingelogd kom je in de Mijn DesiWedding-omgeving. Hier zie je vanzelf de optie om je account te bewerken.

 

Wat is de link tussen een bedrijf op DesiWedding.nl en Google? 

DesiWedding.nl is zodanig gebouwd om zo goed mogelijk door GOOGLE gevonden te worden op relevante zoekwoorden voor mensen die een feest organiseren zoals Hindoestaanse DJ, Maroh, MUA en zelfs Bruidsfotograaf.

Daarnaast is de site geheel responsive (dus geschikt voor pc, tablet en mobiel) en veilig (zie het slotje link in de adresbalk). Hier hecht GOOGLE veel waarde aan in de ranking van de zoekresultaten. Het zal niet lang meer duren en de site zal hoog score op dit soort zoektermen.

Heb je zelf een website, dan is het zeker een must om je aan te melden op onze site. Zo verhoog je de kans om gevonden te worden op een relevant zoekwoord. GOOGLE ziet namelijk dat de url van je site staat op een pagina die veel bezoekers trekt en dus ook relevant kan zijn voor degene die iets zoekt.

Wacht niet te lang en meld je bedrijf GRATIS aan op www.DesiWedding.nl/aanmelden.

 

Bedrijf aanmelden

Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?

Via www.DesiWedding.nl/aanmelden is het mogelijk om je bedrijf aan te melden. Op deze pagina is een digitaal formulier te vinden. Sommige velden zijn verplicht. Zo is het kiezen van een categorie verplicht net als het invullen van een goede omschrijving. Een goede omschrijving is immers de manier waarop je jouw bedrijf goed kan neerzetten en de bezoekers overtuigen waarom ze contact met jou moeten opnemen.

 

Kun je meerdere categorien kiezen?

Ja, dat is mogelijk. Maar overdrijf niet.

 

Waarom is aanmelden gratis?

Binnen DesiWedding is de filosofie dat dat we de vele ondernemers die onze community rijk is moeten supporten. Er zijn teveel bedrijven en mensen die actief zijn in de Hindoestaanse/Desi trouwscene, maar niet goed zichtbaar en vindbaar zijn. En dat is jammer. Deze onvindbaarheid en het ontbreken van een een centrale plek waarop deze ondernemers zich kunnen profileren is ook jammer voor mensen die juist op zoek zijn naar dit soort partijen. Google helpt namelijk niet altijd. Daarom hebben we DesiWedding.nl gebouwd. Om mensen te helpen elkaar te connecten! En we krijgen veel positieve feedback en dat betekent dat we met iets positiefs bezig zijn. Een bedrag voor het aanmelden op onze site is niet nodig, aangezien we dit platform voor iedereen hebben gebouwd. Ook voor de ondernemers met een kleine beurs.

 

Hoe maakt DesiWedding.nl dan omzet?

Door middel van advertenties. DesiWedding.nl biedt ondernemers de mogelijkheid om meer aandacht te genereren op DesiWedding.nl. Hoe? Zie onderstaand 😉

 

Adverteren

Hoe kan ik mijn product/dienst beter onder de aandacht brengen bij de bezoekers?

Onze bezoekers zijn voornamelijk personen die op zoek zijn naar aanbieders van producten of diensten welke ze willen gebruiken voor het organiseren van een feest. Het aantal bezoekers stijgt dagelijks, net als de tijd die ze op onze site spenderen. De website wordt aangejaagd via verschillende middelen waaronder onze social media accounts. Deze zijn een belangrijk onderdeel in ons promotieportefeuille.

Heeft u een product of dienst welke u graag aan deze doelgroep zou willen presenteren, dan bieden we diverse mogelijkheden:

  • Bannering
  • Gesponsorde content/artikel
  • Aanbieding die we kunnen uitlichten
  • Aandacht in nieuwsbrief of via onze social media accounts

Of het nu gaat om branded content, bannering of andere vormen van promotie. Wij halen het maximale uit onze campagnes en denken graag met je mee.

Wil je met ons samenwerken? Stuur via dit formulier uw wensen »

 

Wat zijn de tarieven?

Je kunt jouw organisatie prima onder de aandacht brengen binnen jouw doelgroep. Met onze analyse tools kunnen we gericht targetten en dat is niet duur! U kunt uw doelgroep al bereiken vanaf € 20 p/m via DesiWedding. We denken graag met u mee. Stuur via dit formulier uw wensen »

 

Hoe kan ik de bezoekers beter bereiken?

DesiWedding biedt diverse mogelijkheden:

  • Bannering
  • Gesponsorde content/artikel
  • Aanbieding die we kunnen uitlichten
  • Aandacht in nieuwsbrief of via onze social media accounts

Of het nu gaat om branded content, bannering of andere vormen van promotie. Wij halen het maximale uit onze campagnes en denken graag met je mee.

Wil je met ons samenwerken? Stuur via dit formulier uw wensen »