Even de saree goed zetten, in het midden staan van de Maroh, ouders erbij, jaaa goed ennnnnn… KLIK. Een goede fotograaf die alle mooie momenten vastlegt is tegenwoordig niet meer weg te denken op een bruiloft. Maar ook op andere feesten is een fotograaf vaker aanwezig. En waarom niet! Het maken van herinneringen is leuk en belangrijk. Maar om deze weer later terug te kijken is net zo belangrijk.

Daarom hebben we op DesiWedding.nl een categorie Fotografie en binnen onze community zijn er best wat mensen die actief zijn als fotograaf. Zij zijn dus goed op de hoogte welke rituelen er zijn en dus ook op welke momenten het belangrijk is om scherp te zijn.

 

Een van de bekende fotografen binnen onze scene is Ashvin Ghisyawan van Totaalfotografie. Ashvin heeft meer dan 450 huwelijken gefotografeerd en verschillende awards gewonnen. Maar binnen onze scene zijn er ook een aantal vrouwelijke fotografen en dat mogen er zeker meer worden. Kyran Fotografie is een van de dames. Zij is moeder van drie geweldige meiden en fotografeert met passie. Naast bruiloften fotografeert zij o.a. zwangerschap, newborn en geboorte plechtigheden zoals doop of mundan sanskaar.

Benieuwd naar alle fotografen die zich hebben aangemeld op onze site? Klik hier voor het overzicht 😉

fotografie

World Photography Day

Foto’s en fotografen zijn belangrijk en hebben een zekere invloed op de samenleving. Deze invloed is zelfs zo belangrijk dat er zelfs een ‘Internationale Dag van de Fotografie’ (World Photography Day) is vastgelegd. Zo wordt elk jaar op 19 augustus stilgestaan bij de (positieve) invloed die foto’s en fotografen hebben op onze samenleving.

Andere handige info

Het Hindoestaanse huwelijk in het kort »

Over Bhaitak Gana »

Over DJ’s »

Over fotografie »

Over Marohs »

Over schaafijs »

Over decoratie »