Een overzicht van alles wat je nodig hebt om een feest organiseren en te beleven zoals jij dat wil. Dat is DesiWedding.nl in 1 zin.

Voor iedereen die zich aan het voorbereiden is om een leuk feest te organiseren werkt het supersimpel! Je bekijkt per categorie de verschillende aanbieders en vergelijkt de reviews. Heb je een keuze gemaakt, neem dan contact op met ze. DesiWedding zit hier niet tussen en krijgt dus ook geen fee! Op deze manier zijn we 100% neutraal!
Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een sfeervolle DJ, creatieve kapster of lekkere cateraar? Begin dan met zoeken op DesiWedding.nl per categorie, op lokatie óf bekijk alle aanbieders op DesiWedding.nl.

Je product/dienst op DesiWedding.nl?
Ben jij iemand die met jouw product/dienst op DesiWedding.nl wil laten zien wat je kan bijdragen aan een feest? Meld je dan direct kosteloos aan en maak binnen minuut een mooie pagina om je doelgroep te bereiken! Kies een categorie en voeg je naam, omschrijving, contactgegevens, foto’s en video toe. THAT’S IT!

De VOORDELEN van je product/dienst op DesiWedding.nl:

  • circa 8000 bezoekers p/m op zoek naar jou
  • Professioneel profiel in 1 minuut gemaakt
  • Bedrijfsprofiel is simpel te delen
  • Eindelijk 1 platform die goed gevonden wordt door GOOGLE
  • GRATIS!

Meld je bedrijf/dienst aan »

DesiWedding.nl en GOOGLE
DesiWedding.nl is zo gebouwd om zo goed mogelijk door GOOGLE gevonden te worden op relevante zoekwoorden voor mensen die een feest organiseren zoals ‘Hindoestaanse DJ, Maroh of zelfs ‘Bruidsfotograaf’. Daarnaast is de site geheel responsive (dus geschikt voor pc, tablet en mobiel) en veilig (zie het slotje link in de adresbalk). Het zal niet lang meer duren en de site zal hoog score op dit soort zoektermen. Heb je zelf een website, dan is het zeker goed om je aan te melden. Zo verhoog je de kans om gevonden te worden op een relevant zoekwoord. GOOGLE ziet namelijk dat de url van je site staat op een pagina die veel bezoekers trekt en dus ook relevant kan zijn voor degene die iets zoekt.

Dus wacht niet te lang en meld je bedrijf aan op www.desiwedding.nl/aanmelden.