Op een bruiloft wil je dat alles perfect is geregeld. Mooie bruidstaart, goede muziekband, een prachtige bruidsauto en sfeervolle decoratie op de bruiloft. De decoratie op een bruiloft is een echte sfeermaker. Of je het nou zelf doet, of door een bedrijf; bij een droombruiloft horen mooie ballonnen, bloemen, etc. Maar ga je dit zelf doen, samen met de familie óf huur je een team in die dit allemaal regelt en je helemaal ontzorgt?

Desiwedding, bruiloft, muziek, band, catering, tazaa, zaal, partycenter, feestlokatie, weddingplanner, pandit, Hindoe, pandit, schaafijs, nasi, bami, kip, eten, versiering, de website voor je bruiloft of ander feestje, kapper, haar, make-up artist, opmaken, haren

De bruiloft decoratie, zaalversiering en aankleding van bijvoorbeeld bruidsstoelen wordt steeds vaker gedaan door bedrijven die hier in zijn gespecialiseerd. Zo wordt je helemaal ontzorgt en hoef je alleen je wensen door te geven.

Maar hoe begin je?

Goede ideeën en inspiratie ophalen is een juiste start. Doe dit niet op het laatste moment, maar begin ruim van te voren. Struin op Pinterest, bekijk video’s en google afbeeldingen. Deze kunnen prima helpen en goede inspiratie en ideeën opleveren.

Een thema vooraf bepalen is ook een prima oplossing om je decoratie te bepalen, want anders raak je door alle mooie plaatjes en tig ideeën het overzicht kwijt. Versiering of decoratie is meer dan alleen ballonnen. Het is het totaalpakket van je feest. Dus aankleding van de tafels, de bar, de bruidsstoel, wel/of geen bloemen, wel/geen kroonluchter, aankleding rondom openingsdans, etc. etc. Het is belangrijk om alles goed op elkaar af te stemmen. Daarnaast is het ook leuk voor de foto’s!

Thema’s

Als je een thema kiest, wordt de decoratie al makkelijker. Kies je bijvoorbeeld een kleur als thema voor je bruiloftsfeest, dan weet je dat je hebt afgebakend. Maar ook thema’s als glitter & glamour, bling bling en vintage kunnen stijlvol zijn. Om het wat persoonlijker te maken is het leuk om een item of thema te kiezen over een onderwerp waar jullie een gezamenlijke voorkeur voor hebben. De versiering kan dan hierop worden afgestemd of je laat het op een andere leuke manier terugkomen in je decoratie.

Paar ideeën

Je bruiloft mooi versieren of op een stijlvolle manier je decoratie en thema terug laten komen kan op verschillende manieren.

Ballonnen

Denk aan het gebruik van ballonnen. Is het niet te kinderachtig? Nee. Mooie ballonnen in de juiste kleurencombinatie geven je feest een chique uitstraling. Kleuren als wit, zilver en goud kunnen al heel snel een stijlvolle decoratie zijn.

Desiwedding, bruiloft, muziek, band, catering, tazaa, zaal, partycenter, feestlokatie, weddingplanner, pandit, Hindoe, pandit, schaafijs, nasi, bami, kip, eten, versiering, de website voor je bruiloft of ander feestje, kapper, haar, make-up artist, opmaken, haren decoratie versiering trouwerij verjaardagsfeest feestjes slingers

Bloemen

Bloemen zijn eigenlijk onmisbaar op een bruiloft. Sowieso hoort er een mooie bruidsboeket bij. Misschien zelfs ook nog eens afgestemd op het thema! Daarnaast bloemen voor op de tafels. In een grote of kleine vaas?Een mooie flowerwall? Bloemen op de trap? Je kan het zo gek maken als je wil.

Desiwedding, bruiloft, muziek, band, catering, tazaa, zaal, partycenter, feestlokatie, weddingplanner, pandit, Hindoe, pandit, schaafijs, nasi, bami, kip, eten, versiering, de website voor je bruiloft of ander feestje, kapper, haar, make-up artist, opmaken, haren, bruidsboeket

Verlichting

Nee, we bedoelen hier niet de gloeilampen in een andere kleur. Met licht kun je verschillende effecten creëren. Misschien is een sterrenhemel een mooie manier om de zaal aan te kleden of het gebruik van lampionnen en kaarsen die een extra gezellige sfeer kunnen geven.

Decoratie op DesiWedding.nl

Op onze site zijn er genoeg bedrijven te vinden die kunnen meedenken over de decoratie van je feest. Ga naar de categorie ‘Versiering‘ en connect ze! Een van ze is R-DECORATION. Met enorm veel ervaring kunnen ze jouw bruiloft niet alleen helpen om prachtig te decoreren, maar zij zorgen ook voor special effects zoals vuurwerk en laaghangend rook zoals bij de speciale openingsdans.

versiering bruiloft decoratie laaghangens rook desiwedding
special effects zoals vuurwerk en laaghangend rook zoals bij de speciale openingsdans van R-Decoration.

Andere handige info

Het Hindoestaanse huwelijk in het kort »

Over Bhaitak Gana »

Over DJ’s »

Over fotografie »

Over Marohs »

Over schaafijs »

Over decoratie »