Met 8000 bezoeken per maand van mensen die op zoek zijn naar iets voor op hun bruiloft op ander feest, kunnen we zeggen dat DesiWedding.nl een prima plek is om je dienst/product onder de aandacht te brengen. En dit kan op de volgende manieren:

  1. je bedrijf een kalendermaand op de homepage (€ 25)
  2. je bedrijf een kalendermaand op elke pagina binnen DesiWedding.nl (€ 25)

Het aantal bezoekers stijgt dagelijks, net als de tijd die ze op onze site spenderen. De website wordt aangejaagd via verschillende middelen waaronder onze social media accounts. Deze zijn een belangrijk onderdeel in ons promotieportefeuille.

Heeft u een product of dienst welke u graag aan deze doelgroep zou willen presenteren, dan bieden we diverse mogelijkheden:

  • Bannering
  • Gesponsorde content/artikel
  • Aanbieding die we kunnen uitlichten
  • Aandacht in nieuwsbrief of via onze social media accounts

Of het nu gaat om branded content, bannering of andere vormen van promotie. Wij halen het maximale uit onze campagnes en denken graag met je mee. Stuur daarom uw vraag via onderstaand formulier óf mail naar sales@desiwedding.nl en bereik uw doelgroep.

Ook voor samenwerkingen staan wij altijd open, heeft u een idee of wilt u op een andere manier samenwerken met DesiWedding, laat dit aan ons weten.

Fields marked with an * are required